Accionistes CaixaBank

Newsletter

Juny 2019

Cotització i remuneració

Evolució de l’acció

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de maig a 2,76 €/acció, amb una baixada del 2,9% respecte al mes anterior. Durant l’any 2019, l’acció acumula una caiguda del 12,8%.

CaixaBank

-2,9%
-12,8%

IBEX 35

-5,9%
5,4%

Bancs IBEX 35

-9,7%
-2,0%

Bancs zona euro

-14,3%
-0,8%

Bancs de la zona euro: correspon a l'evolució de l'índex bancari SX7E, de la família d'índexs d’Eurostoxx.

  • Al maig
  • El 2019

CaixaBank al detall

La política monetària del Banc Central Europeu

La política monetària es refereix a les decisions adoptades per un banc central per influir en el cost i en la disponibilitat dels diners en una economia, ja que és l’únic emissor de bitllets i proveïdor de reserves bancàries.

El Sistema Europeu de Bancs Centrals (SEBC) comprèn el Banc Central Europeu (BCE) i els bancs centrals nacionals dels estats membres de la Unió Europea (UE). L’objectiu principal del SEBC és mantenir l’estabilitat dels preus i, en concret, mantenir la inflació en un nivell inferior, tot i que proper, al 2% a mitjà termini.

Canal vídeo accionistes

L’era dels tipus d’interès baixos

Oriol Aspachs, director del Departament d’Estudis de CaixaBank, explica en el vídeo següent els efectes principals dels tipus d’interès baixos en l’economia.

L’era dels tipus d’interès baixos

Avantatges per a accionistes

Coneix l’Oficina virtual de l’accionista?

L’Oficina virtual de l’accionista és un servei innovador i pioner entre les empreses cotitzades de l’IBEX 35. Aquest servei li permet connectar mitjançant l’ordinador, l’smartphone o la tablet amb un professional de l’equip de Relació amb Accionistes per mantenir una reunió personalitzada i obtenir informació detallada sobre CaixaBank.

Oficina virtual del accionista