Accionistes CaixaBank

Newsletter

Abril 2019

Cotització i remuneració

Evolució de l’acció

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de març a 2,78 €/acció, amb una baixada de l’11,2% respecte al mes anterior. Durant l’any 2019, l’acció acumula una caiguda del 12%.

CaixaBank

-11,2%
-12,0%

IBEX 35

-0,4%
8,2%

Bancs IBEX 35

-6,7%
1,3%

Bancs zona euro

-5,0%
7,1%

Bancs de la zona euro: correspon a l'evolució de l'índex bancari SX7E, de la família d'índexs de Eurostoxx.

  • Al març
  • El 2019

CaixaBank al detall

CaixaBank aposta per la inclusió financera

La inclusió financera és una de les prioritats estratègiques de CaixaBank i un factor clau per reduir la pobresa extrema i promoure la prosperitat compartida.

Així, és prioritari per a l’entitat afavorir l’accés als serveis financers per a tota la població, tenir presència a la major part dels municipis del país i adoptar mesures d’accessibilitat física i tecnològica per a persones amb discapacitat.

CaixaBank aposta per la inclusió financera

Canal vídeo accionistes

Una banca socialment responsable

CaixaBank és un dels agents econòmics clau del país amb més d’un segle de ferm compromís social. Descobreixi al vídeo següent les principals iniciatives portades a terme per contribuir al conjunt de la societat.

Una banca socialment responsable.

Avantatges per a accionistes

Primera reunió del Comitè Consultiu d’accionistes

El passat 12 de març, el Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank va celebrar la primera reunió de l’any amb l’assistència del conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar.

En aquesta trobada es van analitzar els resultats de l’exercici 2018 i es va donar a conèixer el Pla Estratègic 2019-2021 de l’entitat. Al vídeo següent pot consultar el resum de la jornada.

Primera reunión del comité consultivo de acccionistas