Accionistes CaixaBank

Newsletter

Octubre 2019

Cotització i remuneració

Evolució de l’acció

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de setembre a 2,41 €/acció, amb una pujada del 16,9% respecte al mes anterior. Durant l’any 2019, l’acció acumula una caiguda del 23,8%.

CaixaBank

16,9%
-23,8%

IBEX 35

4,9%
8,3%

Bancs IBEX 35

10,7%
-8,4%

Bancs zona euro

8,7%
0,8%

Bancs de la zona euro: correspon a l'evolució de l'índex bancari SX7E, de la família d'índexs d’Eurostoox.

  • Al setembre
  • El 2019

CaixaBank al detall

CaixaBank, un fort compromís amb la sostenibilitat mediambiental

CaixaBank manté un fort compromís amb la lluita contra el canvi climàtic. Per això disposa d’una Estratègia Mediambiental que permet gestionar els riscos i les oportunitats mediambientals del seu negoci i analitzar, controlar i reduir els impactes ambientals generats per la seva activitat.

Aquesta estratègia ha estat reconeguda pel Dow Jones Sustainability Index (DJSI) que ha inclòs CaixaBank, per vuitè any consecutiu, entre els 25 millors bancs cotitzats del món en matèria de sostenibilitat.

Canal vídeo accionistes

L’Estratègia Mediambiental de CaixaBank

Descobreixi com CaixaBank contribueix amb la seva Estratègia Mediambiental a la reducció de l’impacte directe de les seves operacions i al finançament i la inversió en projectes sostenibles.

L’era dels tipus d’interès baixos

Avantatges per a accionistes

Aula Talks, nova iniciativa de formació financera

Emmarcada dins del programa de formació financera per a accionistes, CaixaBank llança Aula Talks, una nova iniciativa que agrupa diverses xerrades en format vídeo a càrrec de professionals de reconegut prestigi de l’àmbit acadèmic i economicofinancer.

A través del següent vídeo podrà accedir a una nova sessió d’Aula Talks on directius de CaixaBank aborden els principals temes clau sobre la banca del futur.

Una banca socialmente responsable