Accionistes CaixaBank

Newsletter

Juliol 2019

Cotització i remuneració

Evolució de l’acció

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de juny a 2,52 €/acció, amb una baixada del 8,7% respecte al mes anterior. Durant l’any 2019, l’acció acumula una caiguda del 20,4%.

CaixaBank

-8,7%
-20,4%

IBEX 35

-2,2%
7,7%

Bancs IBEX 35

-0,8%
-2,7%

Bancs zona euro

-2,1%
-1,3%

Bancs de la zona euro: correspon a l'evolució de l'índex bancari SX7E, de la família d'índexs d’Eurostoxx.

  • Al juny
  • El 2019

CaixaBank al detall

Quin tipus d'informació emeten els analistes de renda variable?

Els analistes de renda variable són especialistes financers que duen a terme un seguiment constant d'empreses i sectors especialitzats amb la finalitat d'emetre recomanacions d'inversió.

A partir del resultat de la seva anàlisi, publiquen regularment informes que inclouen la seva opinió sobre la companyia (tesi d'inversió), la seva valoració i les previsions sobre resultats futurs. Actualment, 31 analistes cobreixen l'acció de CaixaBank.

Canal vídeo accionistes

Quina és la funció d’un analista de renda variable?

Ignacio Ulargui, analista de renda variable de Deutsche Bank que cobreix l’acció de CaixaBank, ens explica al vídeo següent en què consisteix la seva feina i la rellevància que té per als inversors institucionals.

L’era dels tipus d’interès baixos

Avantatges per a accionistes

Gaudeixi de la Targeta Accionista CaixaBank

Demani la Targeta Accionista CaixaBank en la modalitat de pagament que vostè prefereixi i beneficiï’s de l’exempció de quotes d’alta, manteniment i renovació. Per a això, únicament ha de tenir un mínim de 1.000 accions de CaixaBank dipositades a l’entitat.