CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de novembre a 3,99 €/acció, amb una caiguda del 0,6%, però amb un comportament millor que els valors bancaris de l’IBEX 35 i de la zona euro. L’any 2017, l’acció de CaixaBank consolida un creixement del 27%, per sobre de l’índex de bancs IBEX 35 (+12,8%) i del seu homòleg de la zona Euro (+12,3%).

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

CaixaBank al detall

2017, UN ANY DE GRANS ÈXITS PER A CAIXABANK

Les economies en què CaixaBank desenvolupa la seva activitat bancària principal, Espanya i Portugal, han experimentat durant l’any 2017 un fort creixement econòmic, al voltant del 3%.

En aquest context, CaixaBank ha registrat un dels seus millors anys, on destaquen la integració del banc portuguès BPI i els resultats obtinguts per la companyia durant els nou primers mesos de l’any, amb un increment interanual del 53,4%.

2017, UN ANY DE GRANS ÈXITS PER A CAIXABANK

En primera persona

Els principals reptes assolits per CaixaBank en el 2017

El president de CaixaBank, Jordi Gual, explica en el vídeo següent quins han estat els principals reptes assolits per CaixaBank l’any 2017.

Els principals reptes assolits per CaixaBank el 2017

Avantatges per a accionistes

EL COMITÈ CONSULTIU D’ACCIONISTES CELEBRA LA SEGONA REUNIÓ DE L’ANY

El passat 16 de novembre, el Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank va celebrar la segona reunió de l’any amb l’assistència del president de CaixaBank, Jordi Gual, i del vicepresident de l’entitat, Antoni Massanell.

EL COMITÈ CONSULTIU D’ACCIONISTES CELEBRA LA SEGONA REUNIÓ DE L’ANY