Instants

seguimosponiendoelalma.com

ACTIVITATS GENERALS:
UNA IMMERSIÓ
EN LES NOSTRES
EXPOSICIONS
SENT-TE EL PROTAGONISTA DE LES NOSTRES EXPOSICIONS AMB LES INNOVADORES ACTIVITATS QUE ET PROPOSEM. UN CONJUNT D’EXPERIÈNCIES SENSORIALS QUE ET FARAN VIATJAR A TRAVÉS DE L’ART I COMPLEMENTARAN LA VISITA A CAIXAFORUM.
Visitar CaixaForum és molt més que contemplar-ne les exposicions. És gaudir d’una performance, assistir a un concert de jazz, fer un taller d’escriptura, escoltar un músic que improvisa o un poeta que recita poemes inspirats en les obres que s’exposen. Una infinitat d’activitats que t’acosten la cultura de cada exposició a través de la diversió. Activitats que generen experiències mitjançant diverses disciplines artístiques com les arts plàstiques, visuals, la música, la gastronomia o l’art escènic.
CAIXAFORUM KIDS ACOSTEM L'ART ALS MES PETITS
CaixaForum Kids és un espai dedicat a les famílies perquè comparteixin l’experiència d’aprendre, jugar i establir vincles mitjançant activitats relacionades amb l’art i també la tecnologia. Tallers de grafisme, plàstics i visuals, sessions de cinema, concerts, eines interactives… Un ampli programa d’activitats relacionades amb les exposicions i adaptades al públic més jove, amb les quals n’estimulem la curiositat, les emocions i l’oïda musical.
MÚSICA PORTEM LA BATUTA
Redescobreix el plaer d’escoltar música clàssica, jazz i música electrònica amb els nostres concerts, tallers i espectacles multidisciplinaris. Un programa d’activitats apte per a tots els públics que t’aproparà més que mai a aquest meravellós art i amplificarà els teus coneixements musicals.
COMPRA LA TEVA ENTRADA >
ADREÇA
Ciutadans, 19
17004 Girona
Tel.: 972 20 98 36
CAIXAFORUM.COM/AGENDA
HORARI
De dilluns a divendres, de 9 a 20 h
Dissabtes, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 11 a 14 h
ESPECIAL NADAL
Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener, de 10 a 18 h. El centre estarà tancat els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener.
HORARI ESPECIAL
El dia 29 d ́octubre de 11 a 14 h i de 16 a 20 h
El dia 1 de novembre de 11 a 19 h
Recomanacions de seguretat - Atenció a l'usuari - Informació legal - Avís legal - Obra Social "la Caixa"

© Fundación Bancaria Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "la Caixa". Tots els drets reservats.