CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes d’agost a 4,33 €/acció, amb una caiguda de l’1,8% respecte al mes anterior, en línia amb l’IBEX 35 (-1,9%) i millorant el comportament tant dels índexs bancaris de l’IBEX 35 com del seu homòleg de la zona euro. L’acció de CaixaBank consolida un creixement del 38,2% l’any 2017.

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

CaixaBank al detall

RESULTATS DEL PRIMER SEMESTRE DE 2017

CaixaBank va obtenir un benefici atribuït de 839 milions d’euros, fet que suposa un augment del 31,6% respecte al mateix període.

L’evolució del primer semestre està marcada per la consolidació per integració dels resultats de BPI des del febrer i per la intensa activitat comercial de l’entitat.

RESULTAT ATRIBUÏT
AL GRUP

839 MM€

1S 2017

VARIACIÓ
INTERANUAL

31,6%

MISSATGES PRINCIPALS

Millora del resultat pel creixement dels ingressos que provenen de l’activitat bancària bàsica (93% del total d’ingressos).

L’activitat comercial, així com la integració de BPI, permeten un creixement per sobre del 12% dels recursos de clients i crèdits.

Manteniment de la fortalesa de balanç amb importants nivells de liquiditat i solvència (CET1 FL 11,5%).

Reducció de la morositat fins al 6,5%, un nivell molt inferior al del sector (8,7% el maig de 2017).

En primera persona

Presentació de resultats de CaixaBank del 1r semestre de 2017

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, va presentar els resultats de l’entitat del primer semestre de 2017 en una roda de premsa celebrada el passat mes de juliol. Mitjançant el vídeo següent pot accedir a un resum de la roda de premsa.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

Avantatges per a accionistes

JA ESTÀ DISPONIBLE LA GUIA DE FISCALITAT PER A ACCIONISTES I EL CALENDARI DE NOUS CURSOS PRESENCIALS.

Accedeixi al contingut actualitzat de la guia de fiscalitat per a accionistes 2017, que li permetrà conèixer d’una manera senzilla com afecta la fiscalitat a les seves inversions. Hi pot accedir aquí.

GUIA DE FISCALITAT PER A ACCIONISTES