CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de setembre en 4,24 €/acció, amb una caiguda del 2,3% respecte al mes anterior, per sota de l’IBEX 35 (+0,8%) i dels índexs bancaris de l’IBEX 35 com del seu homòleg de la zona euro. L’acció de CaixaBank consolida un creixement del 35,2% l’any 2017.

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

CaixaBank al detall

OFICINES STORE,
UN NOU MODEL
DE RELACIÓ AMB EL CLIENT

En un entorn cada cop més competitiu i en el qual cal innovar per créixer, sorgeix el projecte de les oficines Store de CaixaBank. Amb aquest nou model d’oficina, l’entitat vol reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients mitjançant un nou sistema de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat.

Les oficines Store s’aproximen al món del comerç retail mitjançant una aposta interessant per promoure l’atenció personal i l’autoservei.

OFICINES STORE, UN NOU MODEL DE RELACIÓ AMB EL CLIENT

En primera persona

La implantació i desenvolupament de les noves oficines Store

Jordi Nicolau, director territorial de CaixaBank a Barcelona, explica en el següent vídeo la implantació del nou model d’oficina Store i com està ajudant a millorar la qualitat i l’eficiència de la xarxa comercial.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

Avantatges per a accionistes

NOVES ACTIVITATS GRATUÏTES A CAIXAFORUM

CaixaBank posa a la seva disposició, fins a final d’any, noves activitats i conferències gratuïtes en els diferents centres CaixaForum.