CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de maig a 3,64 €/acció, el que va suposar una caiguda del 10% respecte al mes anterior. L’any 2018, l’acció registra una retallada del 6,5% però mostra un comportament molt més favorable que els valors bancaris de l’IBEX 35 (-14,2%) i de la zona euro (-15,4%,).

Caixabank

-10,0%
-6,5%

Ibex 35

-5,2%
-5,8%

Bancs
Ibex 35

-12,6%
-14,2%

Bancs
zona euro

-15,2%
-15,4%

Bancs Eurozona: correspon a l'evolució de l'índex
bancari SX7E, de la família d'índexs de Eurostoxx

  • Al maig
  • En el 2018

CaixaBank al detall

LA QUALITAT DE SERVEI I L’EXPERIÈNCIA DE CLIENT A CAIXABANK

Per a CaixaBank, la qualitat de servei i la millora de l’experiència de client són dues de les màximes prioritats i palanques competitives.

La companyia situa el client en el centre de l’activitat amb l’objectiu de satisfer-ne les necessitats i superar-ne les expectatives. CaixaBank treballa cada dia per ser un banc líder en qualitat de servei i per aconseguir la confiança de tots els seus clients.

LA QUALITAT DE SERVEI I L’EXPERIÈNCIA DE CLIENT A CAIXABANK

Canal vídeo accionistes

EL MODEL DE QUALITAT DE SERVEI A CAIXABANK

Bibiano Martínez, director executiu de CaixaBank, explica en el vídeo següent en què consisteix el model de qualitat de servei i l’experiència de client a CaixaBank.

LA QUALITAT DE SERVEI I L’EXPERIÈNCIA DE CLIENT A CAIXABANK

Avantatges per a accionistes

COMPTE INVERSIÓ ACCIONS CAIXABANK

CaixaBank posa a la seva disposició el Compte Inversió Accions CaixaBank, un compte que permet fer aportacions i acumular els dividends abonats de les accions de CaixaBank amb la finalitat exclusiva d’adquirir noves accions de la companyia.

COMPTE INVERSIÓ ACCIONS CAIXABANK