CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de maig a 4,204 €/acció, amb una pujada del 0,8%. El 2017 l’acció porta una revaloració del 33,9%, molt per sobre de l’índex Bancs IBEX 35 (+16,8%) i del seu homòleg de la zona euro (+10,2%).

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

CaixaBank al detall

TIPUS D’INTERÈS: NOVA ETAPA PER A LA BANCA?

Els bancs centrals dels països desenvolupats han desplegat en els darrers anys una política de tipus d’interès molt baixos per impulsar l’activitat econòmica i pal•liar les conseqüències de la crisi econòmica.

Aquesta política de tipus d’interès baixos ha reduït el marge d’intermediació dels bancs, un element clau dels seus resultats i la seva rendibilitat. L’entorn actual de recuperació econòmica fa pensar en una normalització progressiva de la política monetària i uns tipus d’interès més alts a mitjà termini. La Reserva Federal dels Estats Units ja ha iniciat les primeres pujades de tipus i s’espera que el Banc Central Europeu (BCE) faci el mateix, potser més aviat que tard.

TIPUS D’INTERÈS: NOVA ETAPA PER A LA BANCA?

En primera persona

Què és CaixaBank Research?

Enric Fernández, director corporatiu de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank, explica al vídeo següent en què consisteix CaixaBank Research i quins tipus de treballs difon externament.

Enric Fernández, director corporatiu de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank

Avantatges per a accionistes

CONEIX L’OFICINA DE L’ACCIONISTA?
LLANCEM UN NOU CANAL VIRTUAL

L’Oficina de l’accionista ofereix a tots els accionistes de CaixaBank la possibilitat de reunir-se amb l’equip de Relació amb Accionistes i obtenir informació detallada sobre CaixaBank, la seva estratègia, els últims resultats de la companyia i la política de dividends.
Pot concertar una cita i visitar-nos a la nostra seu central o a les nostres visites programades per tot el territori espanyol. A més, ara, posem a la seva disposició un nou canal virtual que li permetrà reunir-se amb nosaltres sense que li calgui desplaçar-se.

CONEIXEU L’OFICINA DE L’ACCIONISTA? LLANCEM UN NOU CANAL VIRTUAL