CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de juny a 3,71 €/acció, amb una pujada de l’1,9% respecte al mes anterior. L’any 2018, l’acció registra una retallada del 4,7%, però mostra un comportament molt més favorable que els valors bancaris de l’IBEX 35 (-13%) i de la zona euro (-15,4%).

Caixabank

1,9%
-4,7%

Ibex 35

1,7%
-4,2%

Bancs
Ibex 35

1,4%
-13,0%

Bancs
zona euro

0,1%
-15,4%

Bancs Eurozona: correspon a l'evolució de l'índex
bancari SX7E, de la família d'índexs de Eurostoxx

  • Al juny
  • En el 2018

CaixaBank al detall

FINANÇAMENT AL CONSUM, MOTOR DE CREIXEMENT

Dins del seu Pla Estratègic, CaixaBank aposta per impulsar el finançament al consum com una palanca econòmica important per al desenvolupament de la societat i la generació de rendibilitat recurrent per al grup bancari.

Fruit d’aquesta estratègia el 2017, CaixaBank va presentar una cartera de més de 10.000 milions d’euros, amb un creixement del 22,3% (4% de mitjana del sector).*

*Font: Banc d’Espanya. Saldo viu crèdit a llars i ISFLSH en consum i altres finalitats.

FINANÇAMENT AL CONSUM, MOTOR DE CREIXEMENT

Canal vídeo accionistes

INNOVACIÓ I EXPERIÈNCIA DE CLIENT, PILARS FONAMENTALS EN EL CREIXEMENT DEL FINANÇAMENT AL CONSUM

François Miqueu, director corporatiu d’Enjoy!, l’àrea de finançament al consum de CaixaBank, explica en el vídeo següent els eixos fonamentals de l’estratègia de l’entitat per al creixement d’aquesta activitat.

INNOVACIÓ I EXPERIÈNCIA DE CLIENT, PILARS FONAMENTALS EN EL CREIXEMENT DEL FINANÇAMENT AL CONSUM

Avantatges per a accionistes

TROBADES CORPORATIVES AMB ACCIONISTES

CaixaBank duu a terme el programa Trobades corporatives d’accionistes, on directius de l’entitat presenten la informació corporativa més rellevant de la companyia a les principals ciutats espanyoles.

TROBADES CORPORATIVES AMB ACCIONISTES

Fe d’errades Revista Accionistes juny 2018

A la versió impresa de la Revista Accionistes del mes de juny del 2018, es va anomenar per error, en un dels peus de foto de la pàgina 29, el membre del Comitè Consultiu entrevistat com a Juan Carlos Artaiz, quan hauria de figurar com a Carlos Javier Artaiz. Lamentem les molèsties ocasionades.