CaixaBank CaixaBank

Cotització i remuneració

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

L’acció de CaixaBank va tancar el mes de juny a 4,18 €/acció, amb una caiguda del 0,6%, i consolida una pujada el 2017 del 33,1%, molt per sobre de l’índex Bancs IBEX 35 (+15,0%) i del seu homòleg de la zona euro (+11,5%).

EVOLUCIÓ DE L’ACCIÓ

CaixaBank al detall

CAIXABANK, LÍDER EN INNOVACIÓ

El model d’innovació de CaixaBank té l’objectiu d’identificar i anticipar les noves tecnologies i els canvis socials per a la transformació de l’entitat en el nou entorn.

Com a reconeixement a aquesta activitat, CaixaBank ha rebut el "Celent Model Bank of the Year" i el "Retail Banker International", entre d’altres. També ha estat reconegut pel llançament d’imaginBank i el projecte de Watson per a comerç exterior.

TIPUS D’INTERÈS: NOVA ETAPA PER A LA BANCA?

En primera persona

EL MODEL D’INNOVACIÓ DE CAIXABANK

Mariona Vicens, directora corporativa d’Innovació, Qualitat i Transformació de Negocis de CaixaBank explica en el vídeo següent en què consisteix el model d’innovació de la companyia gràcies al qual ha estat reconeguda internacionalment.

Mariona Vicens, directora corporativa d’Innovació, Qualitat i Transformació de negocis

Avantatges per a accionistes

COMPTE INVERSIÓ ACCIONS CAIXABANK.
ACONSEGUEIXI MÉS ACCIONS PELS SEUS DINERS

CaixaBank posa a disposició de tots els seus accionistes el Compte Inversió Accions CaixaBank. Un compte que permet fer aportacions i acumular els dividends abonats de les accions de CaixaBank amb la finalitat exclusiva d’adquirir noves accions de la companyia.

CONEIXEU L’OFICINA DE L’ACCIONISTA? LLANCEM UN NOU CANAL VIRTUAL