Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació

16 concerts
Ana Guerra / Luis Cepeda
setembre - desembre 2019

No te’n perdis detall.
Segueix-la a les nostres xarxes socials!

40 %* de dte.
per als clients d’imaginBank

Els artistes

ELS ARTISTES

Els artistes que encapçalaran la Gira imaginBank són dos joves que, després de passar per Operación triunfo, s’han consagrat com dos dels principals cantants del pop espanyol.

Luis Cepeda

Luis Cepeda, després de llançar el seu primer single “Esta vez”, arribar al número 1 en les llistes de vendes d’Espanya, ser el número 1 a iTunes, tenir 4,5 milions de reproduccions a YouTube... ha publicat el seu primer àlbum, un treball prometedor, creatiu i que ens permet comprendre millor la seva evolució artística.

El 2016 va rebre la proposta de concursar en el programa de televisió La voz. Però, mesos després, es va presentar al càsting d’Operación triunfo, va entrar a l’acadèmia, en va assimilar els valors i la tècnica, i va aprendre a gaudir sobre l’escenari.

El primer àlbum de Luis Cepeda va sortir a la llum el 29 de juny passat. S’hi poden trobar cançons pròpies elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Sansebastián, conegut perquè ha treballat amb India Martínez, Antonio José o María Parrado, entre molts d’altres.

En aquest disc també trobarem composicions antigues que ens permeten conèixer com era aquest artista anònim i tímid que escrivia purament per plaer. Sens dubte, amb aquest àlbum hem conegut el Luis d’una manera més personal i hem pogut indagar en els seus sentiments a través de les seves cançons.

2018

« Esta vez »

« Llegas tú »

« Por ti estaré »

Ana Guerra

La irrupció d’Ana Guerra en el panorama del pop espanyol —més ben dit, hispanoparlant— era qüestió de temps. La intensitat del seu pas per Operación triunfo 2017 ha accelerat un procés que, vist amb perspectiva, era inexorable. La cantant de Tenerife atresora molts dels dons pels quals la majoria sospira: té una veu profunda i versàtil, una vocació que sembla indestructible i una fotogènia difícil de discutir. També té el favor del públic, que ha sabut apreciar el caràcter potent d’una artista que, en pocs mesos, ha aconseguit acumular gairebé 100 milions de reproduccions entre els seus perfils d’Spotify i YouTube, i ha cantat dos dels èxits de la música popular recent: “Lo malo”, a duo amb Aitana Ocaña, i “El remedio”, que va escriure el hitmaker colombià Nabález expressament per a ella.

El pare de l’Ana tocava boleros i cançons populars canàries en diferents grups. A casa hi havia tradició. I també, un karaoke que va posar els seus pares sobre la pista. Van veure que la nena cantava. Que ho feia bé i que valia la pena alimentar aquell potencial. Aconsellats per Mariano Lozano, compositor i productor granadí que la va veure en el programa A tu lado quan era una criatura, la van matricular al conservatori amb la premissa que n’acabés almenys el grau elemental. Allà va estudiar durant vuit anys i es va especialitzar en flauta travessera. La van seleccionar per al cor de veus blanques, amb el qual va cantar diverses òperes sota la tutela de Carmen Cruz. Quan les exigències de la secundària, el conservatori i la vida mateixa es van desbordar, va decidir continuar per un altre camí.

Els qui hagin seguit la memorable trajectòria de l’Ana en el gran fenomen catòdic de la temporada, ja saben que la música és un element cardinal en la seva biografia. Va créixer a La Laguna, ciutat de carrers sense cotxes en què abunden els intèrprets de carrer. Les voreres de la Laguna van ser testimoni del seu talent ja des de l’adolescència, quan feia campana a l’institut per tocar amb El Plan D, un dels molts grups pels quals va passar abans de mudar-se a Madrid. A més, va formar part de Gospel Shine Voices, va fer cors i va tocar la flauta travessera amb Fran Baraja i La Banda Reparte, i va cantar tango amb el guitarrista Javier López Musso. Música per tot arreu. I de tota mena. Quina escola!

A tota aquesta experiència s’hi ha de sumar la que tenia acumulada en l’àmbit del teatre musical, tant a Tenerife com a Madrid, ja que va formar part de l’elenc de muntatges com Evita i Jesucrist superstar. L’Ana portava un any a la capital intentant obrir-s’hi camí quan va passar de manera brillant el càsting d’OT 2017. Dins de l’acadèmia, es va adonar de tot el que li quedava per aprendre, però també va consolidar valors que ja tenia i va reafirmar el seu caràcter. Va cantar a Mèxic —“La Bikina” és una línia divisòria en la seva carrera i el sobrenom pel qual molts la coneixen— i va cantar a Cuba. Va cantar al Berlín d’entreguerres i va cantar al Buenos Aires de Gardel. Es va posar a la pell de Tammi Terrell, Fleur East i Taylor Swift amb una naturalitat astoradora. Es va revelar com una intèrpret dúctil, valenta, d’una presència escènica irresistible.

A la capacitat d’adaptar-se a les exigències de repertoris molt diversos, convé sumar l’actitud amb què l’Ana —que només té 24 anys— afronta el dia a dia. No vol anar amb presses ni es vol deixar acovardir per les urgències d’un entorn impacient i voraç. Sap perfectament el que no vol. I sap que porgar com cal el cançoner del seu primer àlbum era fonamental. Després de l’èxit devastador de “Lo malo”, amb Aitana, amb què van aconseguir 5 discos de platí, va llançar “Ni la hora”, una detonació de pop urbà i contemporani amb accent caribeny amb què va aconseguir 3 discos de platí i que va produir el colombià Drew, figura de la música llatinoamericana que ha firmat treballs per a Rosario, David Bisbal, Antonio Orozco, ChocQuibTown i Alejandro Sanz, entre molts d’altres. Una cançó cridada a agafar el relleu en la seva llista particular d’èxits i amb què l’Ana espera mostrar totes les seves facetes interpretatives, que són moltes. Nosaltres també restem en espera. I estem tranquils, perquè sabem que no ens decebrà.

El 25 de gener passat va sortir a la llum el seu primer disc, Reflexión, el primer single del qual es titula “Bajito”, que pot presumir d’haver-se posicionat en el número 1 d’iTunes i que ja supera els 9 milions de visualitzacions.

2018

« Lo malo (con Aitana) »

« Ni la hora (con Juan Magán) »

« Bajito »

Els concerts

ELS CONCERTS

28
setembre

València
Marina Norte

Compra la teva entrada

18
octubre

Granada
Palacio de Congresos

Compra la teva entrada

19
octubre

Murcia
Cuartel de Artillería

Compra la teva entrada

26
octubre

Don Benito (Badajoz)
Feval

Compra la teva entrada

31
octubre

León
Palacio de los Deportes

Compra la teva entrada

15
novembre

Santiago de Compostela
Multiusos Fontes do Sar

Compra la teva entrada

26
novembre

Madrid
Palacio Vistalegre

Compra la teva entrada

28
novembre

Barcelona
Sant Jordi Club

Compra la teva entrada

13
desembre

Sevilla
Cartuja Center

Compra la teva entrada

20
desembre

Gijón
Palacio de Deportes

Compra la teva entrada

21
desembre

Saragossa
Sala Multiusos

Compra la teva entrada

Avantatges
imaginBank

AVANTATGES
IMAGINBANK

Informació exigida per l’OM EEC/2316/2015: Compte d’imagin
CaixaBank està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit que preveu el Reial decret 16/2011, de 14 d’octubre. L’import garantit té com a límit 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

1 / 6

Aquesta xifra indica el risc del producte;
1/6 indica el risc més baix i 6/6, el més alt.

Aprofita els avantatges de ser imaginBank i gaudeix del concert amb promocions exclusives:

*
40 %

De descompte per als
clientes d’imaginBank

Accés a altres avantatges que t’anirem explicant des de les nostres xarxes socials!

A més, si ets client
d’imaginBank, tens:

sin comisiones

Compte imagin
sense comissions de
manteniment

tarjeta de débito y crédito

Targeta de dèbit i crèdit
sense comissions de manteniment

retirar dinero

Possibilitat de retirar diners
en efectiu gratuïtament
en
més de 9.400 caixers de
CaixaBank a Espanya

descuentos

Descomptes en
lleure i compres

*El 40 % de descompte s’aplicarà en el PVP a clients d’imaginBank, amb un límit de 500 entrades per concert fins que se n’exhaureixin les existències..

Tour
universitats

TOUR
UNIVERSITATS

Acosta’t a l’univers imagin acompanyat dels artistes.

Aviat te n’explicarem més coses
a les nostres xarxes socials.

No te’n perdis cap...

facebook
instagram