Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació

16 concerts
Ana Guerra / Luis Cepeda
setembre - gener 2020

No te’n perdis detall.
Segueix-la a les nostres xarxes socials!

Nova promo 2x1

per a clients imaginBank en les últimes entrades
dels concerts de la gira

Els artistes

ELS ARTISTES

Els artistes que encapçalaran la Gira imaginBank són dos joves que, després de passar per Operación triunfo, s’han consagrat com dos dels principals cantants del pop espanyol.

Luis Cepeda

Luis Cepeda, després de llançar el seu primer single “Esta vez”, arribar al número 1 en les llistes de vendes d’Espanya, ser el número 1 a iTunes, tenir 4,5 milions de reproduccions a YouTube... ha publicat el seu primer àlbum, un treball prometedor, creatiu i que ens permet comprendre millor la seva evolució artística.

El 2016 va rebre la proposta de concursar en el programa de televisió La voz. Però, mesos després, es va presentar al càsting d’Operación triunfo, va entrar a l’acadèmia, en va assimilar els valors i la tècnica, i va aprendre a gaudir sobre l’escenari.

El primer àlbum de Luis Cepeda va sortir a la llum el 29 de juny passat. S’hi poden trobar cançons pròpies elaborades amb la complicitat del productor i compositor David Sansebastián, conegut perquè ha treballat amb India Martínez, Antonio José o María Parrado, entre molts d’altres.

En aquest disc també trobarem composicions antigues que ens permeten conèixer com era aquest artista anònim i tímid que escrivia purament per plaer. Sens dubte, amb aquest àlbum hem conegut el Luis d’una manera més personal i hem pogut indagar en els seus sentiments a través de les seves cançons.

2018

« Esta vez »

« Llegas tú »

« Por ti estaré »

Ana Guerra

La irrupció d’Ana Guerra en el panorama del pop espanyol —més ben dit, hispanoparlant— era qüestió de temps. La intensitat del seu pas per Operación triunfo 2017 ha accelerat un procés que, vist amb perspectiva, era inexorable. La cantant de Tenerife atresora molts dels dons pels quals la majoria sospira: té una veu profunda i versàtil, una vocació que sembla indestructible i una fotogènia difícil de discutir. També té el favor del públic, que ha sabut apreciar el caràcter potent d’una artista que, en pocs mesos, ha aconseguit acumular gairebé 100 milions de reproduccions entre els seus perfils d’Spotify i YouTube, i ha cantat dos dels èxits de la música popular recent: “Lo malo”, a duo amb Aitana Ocaña, i “El remedio”, que va escriure el hitmaker colombià Nabález expressament per a ella.

El pare de l’Ana tocava boleros i cançons populars canàries en diferents grups. A casa hi havia tradició. I també, un karaoke que va posar els seus pares sobre la pista. Van veure que la nena cantava. Que ho feia bé i que valia la pena alimentar aquell potencial. Aconsellats per Mariano Lozano, compositor i productor granadí que la va veure en el programa A tu lado quan era una criatura, la van matricular al conservatori amb la premissa que n’acabés almenys el grau elemental. Allà va estudiar durant vuit anys i es va especialitzar en flauta travessera. La van seleccionar per al cor de veus blanques, amb el qual va cantar diverses òperes sota la tutela de Carmen Cruz. Quan les exigències de la secundària, el conservatori i la vida mateixa es van desbordar, va decidir continuar per un altre camí.

Els qui hagin seguit la memorable trajectòria de l’Ana en el gran fenomen catòdic de la temporada, ja saben que la música és un element cardinal en la seva biografia. Va créixer a La Laguna, ciutat de carrers sense cotxes en què abunden els intèrprets de carrer. Les voreres de la Laguna van ser testimoni del seu talent ja des de l’adolescència, quan feia campana a l’institut per tocar amb El Plan D, un dels molts grups pels quals va passar abans de mudar-se a Madrid. A més, va formar part de Gospel Shine Voices, va fer cors i va tocar la flauta travessera amb Fran Baraja i La Banda Reparte, i va cantar tango amb el guitarrista Javier López Musso. Música per tot arreu. I de tota mena. Quina escola!

A tota aquesta experiència s’hi ha de sumar la que tenia acumulada en l’àmbit del teatre musical, tant a Tenerife com a Madrid, ja que va formar part de l’elenc de muntatges com Evita i Jesucrist superstar. L’Ana portava un any a la capital intentant obrir-s’hi camí quan va passar de manera brillant el càsting d’OT 2017. Dins de l’acadèmia, es va adonar de tot el que li quedava per aprendre, però també va consolidar valors que ja tenia i va reafirmar el seu caràcter. Va cantar a Mèxic —“La Bikina” és una línia divisòria en la seva carrera i el sobrenom pel qual molts la coneixen— i va cantar a Cuba. Va cantar al Berlín d’entreguerres i va cantar al Buenos Aires de Gardel. Es va posar a la pell de Tammi Terrell, Fleur East i Taylor Swift amb una naturalitat astoradora. Es va revelar com una intèrpret dúctil, valenta, d’una presència escènica irresistible.

A la capacitat d’adaptar-se a les exigències de repertoris molt diversos, convé sumar l’actitud amb què l’Ana —que només té 24 anys— afronta el dia a dia. No vol anar amb presses ni es vol deixar acovardir per les urgències d’un entorn impacient i voraç. Sap perfectament el que no vol. I sap que porgar com cal el cançoner del seu primer àlbum era fonamental. Després de l’èxit devastador de “Lo malo”, amb Aitana, amb què van aconseguir 5 discos de platí, va llançar “Ni la hora”, una detonació de pop urbà i contemporani amb accent caribeny amb què va aconseguir 3 discos de platí i que va produir el colombià Drew, figura de la música llatinoamericana que ha firmat treballs per a Rosario, David Bisbal, Antonio Orozco, ChocQuibTown i Alejandro Sanz, entre molts d’altres. Una cançó cridada a agafar el relleu en la seva llista particular d’èxits i amb què l’Ana espera mostrar totes les seves facetes interpretatives, que són moltes. Nosaltres també restem en espera. I estem tranquils, perquè sabem que no ens decebrà.

El 25 de gener passat va sortir a la llum el seu primer disc, Reflexión, el primer single del qual es titula “Bajito”, que pot presumir d’haver-se posicionat en el número 1 d’iTunes i que ja supera els 9 milions de visualitzacions.

2018

« Lo malo (con Aitana) »

« Ni la hora (con Juan Magán) »

« Bajito »

Els concerts

ELS CONCERTS

Finalitzat

28
setembre

València
Palau de les Arts

Finalitzat

Finalitzat

04
octubre

Mallorca
Trui teatre

Finalitzat

Finalitzat

18
octubre

Granada
Palacio de Congresos

Finalitzat

Finalitzat

19
octubre

Múrcia
Sala Gamma

Finalitzat

Finalitzat

26
octubre

Don Benito (Badajoz)
Feval

Finalitzat

Finalitzat

22
novembre

Bilbao
Sala Santana 27

Finalitzat

Finalitzat

26
novembre

Madrid
Palacio Vistalegre

Finalitzat

Finalitzat

30
novembre

León
Auditorio

Finalitzat

Finalitzat

13
desembre

Sevilla
Cartuja Center

Finalitzat

Finalitzat

14
desembre

Màlaga
Sala París 15

Finalitzat

Finalitzat

19
desembre

Santiago de Compostela
Sala Capitol

Finalitzat

Finalitzat

20
desembre

Gijón
Sala Albéniz

Finalitzat

Finalitzat

21
desembre

Saragossa
Sala Multiusos

Finalitzat

Finalitzat

11
gener

Tenerife
Aguere Espacio Cultural

Finalitzat

Finalitzat

17
gener

Pamplona
Sala Totem

Finalitzat

Finalitzat

21
gener

Barcelona
Gran Teatre del Liceu

Finalitzat

Sorteig Meet&Greet

SORTEO MEET&GREET

Si ets un dels afortunats, després de la data del concert, podràs descarregar-te aquí les fotos de la teva Meet and greet amb els artistes.

Segueix les xarxes socials d'imaginBank per viure de prop totes les novetats de la Gira imaginBank.

facebook
instagram
instagram

Avantatges
imaginBank

AVANTATGES
IMAGINBANK

Informació exigida per l’OM EEC/2316/2015: Compte d’imagin
CaixaBank està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit que preveu el Reial decret 16/2011, de 14 d’octubre. L’import garantit té com a límit 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

1 / 6

Aquesta xifra indica el risc del producte;
1/6 indica el risc més baix i 6/6, el més alt.

Aprofita els avantatges de ser imaginBank i gaudeix del concert amb promocions exclusives:

*
2x1

Per als clientes d’imaginBank

Accés a altres avantatges que t’anirem explicant des de les nostres xarxes socials!

A més, si ets client
d’imaginBank, tens:

sin comisiones

Compte imagin
sense comissions de
manteniment

tarjeta de débito y crédito

Targeta de dèbit i crèdit
sense comissions de manteniment

retirar dinero

Possibilitat de retirar diners
en efectiu gratuïtament
en
més de 9.400 caixers de
CaixaBank a Espanya

descuentos

Descomptes en
lleure i compres

*El 2x1 s’aplicarà en el PVP de les entrades per client. Fins a completar aforament.

Tour
universitats

TOUR
UNIVERSITATS

Acosta’t a l’univers imagin acompanyat dels artistes.

Aprofitant que els teus artistes favorits passen per la teva ciutat, imaginBank te’ls porta a la teva universitat perquè xerrem amb ells sobre coses que et preocupen: com afecta l’ús de les tecnologies en el dia a dia dels joves, com cal gestionar les xarxes socials i com s’autogestiona l’èxit professional i l’emprenedoria.

La xerrada serà dinamitzada per Xavier Martínez, locutor, periodista i presentador molt vinculat a la història musical del país.

T’esperem a les universitats següents la mateixa setmana del concert perquè puguis registrar-te a la xerrada.

Ciutat Universitat o centre que acollirà la xerrada Data
València Universitat de València, Saló d’Actes Manuel Sanchis Guarner, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Dissabte 28 de setembre a les 11:30h
Palma Universitat de les Illes Balears, Aula Magna del edificio Guillem Cifre de Colonya Divendres 4 d’octubre a les 11:30h
Granada Universitat de Granada, Auditori del PARANINFO PTS - Facultat de Ciències de la Salut, Medicina i Serveis Centrals Divendres 18 d’octubre a les 11:30h
Múrcia Cambra de comerç de Múrcia, Saló d'actes de la Cambra de Múrcia - Plaza San Bartolomé, nº 3 Dissabte 19 d’octubre a les 12:30h
Badajoz Universitat d'Extremadura (Aula Magna de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials) Dissabte 26 d’octubre a les 13h
Bilbao Universitat de Deusto (Auditori) Divendres 22 de novembre a les 11:30h
Madrid Universitat Rei Joan Carles – Campus de Móstoles (Sala d'actes, Edifici de Rectorat) Dimarts 26 de novembre a les 11:30h
León Centre Cívic León Oeste Dissabte 30 de novembre a les 11:30h
Sevilla Universitat de Sevilla - Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (Sala d'actes) Divendres 13 de desembre a les 11:30h
Màlaga Teatre Soho CaixaBank (registre en la Store Teatre Soho CaixaBank) Dissabte 14 de desembre a les 11h
Santiago de Compostela Universitat de Santiago de Compostela – Facultat de Dret (Sala de graus) Dijous 19 de desembre a les 11:30h
Barcelona imaginCafé Dimarts 21 de gener a les 12:30h